Testimonials

Naam: Ernst van Kalsbeek
Geboortedatum: 25 februari 1987
Woonplaats: Leeuwarden

Ernst had al een tijd lang schouderklachten, dit ontstond nadat hij zijn schouder uit de kom had gehad. Hij hield pijn en merkte krachtsverlies. Hierdoor kon niet meer goed zijn sport beoefenen.

Ernst zegt zelf:
“Ik had mijn schouder een aantal keren uit de kom gehad. Hierdoor had ik veel last en weinig kracht met sporten.  

Door een vriend van fitness is me aangeraden eens naar Fysio 058 te gaan. Hij heeft zelf ook schouderproblemen gehad en hij vertelde me dat ze me bij Fysio 058 goed konden helpen.

Nu heb ik zelf inmiddels ook ervaren dat dit erg goed is. Ik heb veel minder last van mijn schouder en kan weer veel meer dingen doen. Ik ben super goed geholpen, alle medewerkers zijn erg vriendelijk en enthousiast. Tijdens de sessies in de zaal was de sfeer dan ook altijd erg goed.”

Testimonials Lees alle testimonials >>

Elina van der Wal testimonialsElina van der wal
Elina van der Wal had sinds juni 2012 klachten aan haar hiel. Door haar klachten raakte ze  zelfs volledig in de ziektewet. Elina doorliep een langdurig medisch traject en heeft van alles geprobeerd om haar klachten te verminderen.  >> Lees meer...

Nieuws

Dinsdag 5 juni Fysieke training voor jeugdvoetballers

Hou je ook zo van voetbal en wil je graag doorvoetballen in de zomer? 

Lees meer »
Vrijdag 25 mei Zomertraining voetbal start dinsdag 12 juni as

Bij Fysio 058 is het mogelijk om tijdens de zomerstop te blijven trainen, volgens een op maat gemaakt trainingsschema en onder deskundige begeleiding van onze fysiotherapeuten.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body