Testimonials

Naam: Ernst van Kalsbeek
Geboortedatum: 25 februari 1987
Woonplaats: Leeuwarden

Ernst had al een tijd lang schouderklachten, dit ontstond nadat hij zijn schouder uit de kom had gehad. Hij hield pijn en merkte krachtsverlies. Hierdoor kon niet meer goed zijn sport beoefenen.

Ernst zegt zelf:
“Ik had mijn schouder een aantal keren uit de kom gehad. Hierdoor had ik veel last en weinig kracht met sporten.  

Door een vriend van fitness is me aangeraden eens naar Fysio 058 te gaan. Hij heeft zelf ook schouderproblemen gehad en hij vertelde me dat ze me bij Fysio 058 goed konden helpen.

Nu heb ik zelf inmiddels ook ervaren dat dit erg goed is. Ik heb veel minder last van mijn schouder en kan weer veel meer dingen doen. Ik ben super goed geholpen, alle medewerkers zijn erg vriendelijk en enthousiast. Tijdens de sessies in de zaal was de sfeer dan ook altijd erg goed.”

Testimonials Lees alle testimonials >>

testimonial frank smidstraFranke Smidstra
Sportfanaat Franke Smidstra, hardloper op wedstrijdniveau en recreatief kitesurfer, kende Fysio 058 al uit een eerder behandeltraject en wilde na zijn schouderoperatie graag een zo spoedig mogelijk herstel, met als doel zijn sport(en) weer pijnloos te kunnen beoefenen.
>> Lees meer...

Nieuws

Donderdag 19 april Trainen bij tropische temperaturen

Om te begrijpen wat wel en niet kan, is het goed om even stil te staan bij de regulatie van onze lichaamstemperatuur wanneer je gaat trainen bij hoge buitentemperaturen.

Lees meer »
Donderdag 19 april Vervolgtechniektraining voor hardlopers

Nieuwe startdatum voor de vervolgtraining 'Techniektraining voor hardlopers 2.0’ is bekend! Op vrijdag 4 mei zijn we voornemend om een vervolgcursus voor deelnemers, die in het verleden de cursus techniektraining voor hardlopers hebben gevolgd.

Lees meer »

Oefeningen
Nek schouders rug heup knie onderbeen Body